Honlapkészítés gyorsan és olcsón! Szolgáltatásaink: honlapkészítés, webdesign, webtárhely, keresőoptimalizálás, grafikai munkák.
honlapkészítés grafikai munkák kereső optimalizálás komplex szolgáltatás webdesign árkalkulátor kapcsolat referenciák

Komplex szolgáltatás


Bízza ránk weboldalának elkészítését, az előkészítés fázisától, a tervezésen és kivitelezésen keresztül egészen az üzemeltetésig!

1.

Előkészítés

Ha házat nem építünk tervek nélkül, miért tennénk ezt egy weboldalt esetében? A weboldal megjelenési és funkcionális leírása (specifikáció) és könnyen változtatható, vonalas ábrázolása (wire-frame) nélkülözhetetlen, ha a későbbiek során időt és pénzt szeretnénk spórolni.

2.

Tervezés

Amikor weboldalának arculatát tervezzük, figyelembe vesszük a legújabb trendek alakulását, a felhasználói szokásokat, és igyekszünk figyelemfelkeltő, ám látogatóbarát megjelenést biztosítani oldalának.

3.

Kivitelezés

Számunkra a programozás modern technológiát, optimalizált forráskódot, keresőbarát kódkészítést, és jól felépített adatbázist jelent. Valamint olyan admin felületet, melyben szívesen, a lehető legnagyobb szerkesztői szabadsággal és hatékonyan dolgozhat.

4.

Üzemeltetés

Weboldala számára négy különböző méretű tárhelyünk közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Minden esetben megbízható infrastruktúrát, biztonságos adattárolást és korszerű szerverparkot biztosítunk, hogy oldala fennakadás nélkül szolgálhassa ki látogatóit.