"Még egy hétig – 2012. november 7. éjfélig – lehet jelentkezni a La femme „50 tehetséges magyar fiatal” programra!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Egy héttel meghosszabbítva!

Még egy hétig – 2012. november 7. éjfélig – lehet jelentkezni a La femme „50 tehetséges magyar fiatal” programra!

A La femme magazin által indított „50 tehetséges magyar fiatal” program az első perctől kedve igazi sikertörténet. Ahogy nyilvánossá vált a jelölésre, jelentkezésre létrehozott internetes felület, néhány nap alatt több tucat tehetséges fiatal adatai kerültek fel az oldalra. Ebben a pillanatban már csaknem nyolcszáz valamilyen területen kimagasló fiatal jelentkezéséről vagy jelöléséről tudunk. A program sikere persze nemcsak a különleges képességű, kimagasló eredménnyel rendelkezők között népszerű, hanem a projekt támogatottsága is fantasztikus. A Facebook-oldalon több mint 3700 rajongó fejezte ki tetszését.

 

 

A kezdeti sikerek mellett, ahogy mindenütt, ebben a projektben is a határidő közeledtével ugrott meg a jelentkezők száma. Ezenkívül az utolsó héten nemcsak a jelölések sokasodtak meg, hanem azok a levelek is, amelyekben a jelölési határidő meghosszabbítását kérték. Ezeknek a kéréseknek eleget téve egy héttel meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, remélve, hogy így még több fiatal számára ismertté és elérhetővé válik a program, valódi esélyt nyújtva a fejlődéshez, a sikeres jövőhöz!

 

Értékesebbnél értékesebb tehetségek, pályák rajzolódnak ki az ajánlásokból. Még közel sem járunk ahhoz, hogy valamennyi jelölt anyagát megismerjük, de találkoztunk már fiatal kutatóorvosokkal, fizikus tehetségekkel, jogászokkal, hazai és nemzetközi versenyeken sikerrel helyt álló zenészekkel, képzőművészekkel, hangszerkészítővel, több nyelven színházi darabokban játszó ifjú színművészekkel. Elképesztően izgalmas és sokszínű életutak, ígéretes tehetségek, akik között biztosan ott vannak a jövőt meghatározó, formáló kiemelkedő személyiségek is!

Egy hét van még tehát hátra a jelölés lezárásáig. Jelöljetek, jelentkezzetek! http://lafemme.hu/tehetseg

 

La femme La femme cikke 2012. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.