"Tapasztalatok, sikerek és tanulságok az „50 tehetséges magyar fiatal” program első évadából."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Új utakon

Tapasztalatok, sikerek és tanulságok az „50 tehetséges magyar fiatal” program első évadából.

Az „50 tehetséges magyar fiatal” program azt tűzte célul maga elé, hogy a hasonló kezdeményezéseken túlmutató felelősségvállalással a tehetségek elismerésének rangos, mértékadó platformjává váljon. Akik eddig részt vettek benne, visszaigazolták ezt a törekvést. A La femme pedig folytatni akarja, amit elkezdett.

 

Kutasi Zoltán nem indított új projektet a mentorprogram nyomán, hanem folytatta a már meglévő projektjét. Járműfejlesztő csapata sokat profitált a Nátrán Rolanddal, az Eximbank vezérigazgatójával való kapcsolatból, a vele folytatott baráti beszélgetések új területeket ismertettek meg az alapvetően műszaki érdeklődésű fiatalokkal. Emellett az Exim Bank támogatóként is a csapat mögé állt.

 

 

A mentor sűrű üzleti elfoglaltságai miatt sajátos színezetet kapott a kapcsolattartás. Nem szokványos találkozókra került sor, amennyiben is a mentorált több alkalommal egyszerűen elkísérte a mentort az üzleti útjaira. Így olyan helyekre is eljuthatott, ahol korábban még nem járt, például a Suzuki gyárba, a Zsolnay üzembe és az Exim Bankba. A Suzuki gyárban például arra is módja nyílt, hogy segítse járműipari szaktudásával a pénzügyi szakembereket.

 

Nátrán Roland szerint a pályakezdés idején még az egyébként talpraesett fiataloknak isszükségük lehet egy érettebb, bölcsebb személyre, akitől tudnak tanácsot kérni, és akinek a véleményét elfogadják. Ezt a szerepet tölti be a mentor a programban, ezáltal segítve mentoráltját, hogy a lehető legjobb döntéseket hozza, és így könnyebben haladjon előre a karrier és a személyes kihívások útvesztőiben. Ezért minden fiatalnak ajánlja a jelentkezést az La femme „50 tehetséges magyar fiatal” programra az Eximbank elnök-vezérigazgatója. Itt egy tehetséges pályakezdő megismerhet egy szakmájában már teljesítményt elért embert, akitől akár csak beszélgetve is sokat tanulhat, inspirációt, megerősítést kaphat. Aktív mentor-mentorált kapcsolat kialakításával pedig olyan partnert találhat, aki a nehéz helyzetekben is segít eligazodni, és közösen tenni tudnak azért, hogy akár a hosszú távú tervek is megvalósuljanak.

La femme La femme cikke 2014. október
címkék:
Karrier | Tehetség
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.