"Amit a világ egyik a legmodernebb inkontinencia fehérneműjéről tudni érdemes. (x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Láthatatlan megoldás inkontinenciára

Amit a világ egyik a legmodernebb inkontinencia fehérneműjéről tudni érdemes. (x)

Inkontinencia fehérnemű? Létezik? Első hallásra ellentmondásosan hangzik, pedig a megoldás egyszerű! A TENA Lady márkanév régóta jól cseng Magyarországon is. Gyártója világszinten vezető a higiéniai és egészségügyi termékek piacán: 60 évnyi tapasztalat és világelsőség a felnőtt inkontinenciakezelés terén.

 

Talán kezdjük azzal, hogy az inkontinencia, vagyis az akaratlan vizeletszivárgás a világon több millió embert érint – nőket, férfiakat egyaránt –, a legtöbben mégis alig tudunk róla valamit. Ám, ha megismerjük az inkontinencia okait és típusait, könnyebben kézben tarthatjuk állapotunkat, és teljes életet élhetünk. A TENA Lady Pants olyan fehérnemű, amelynek segítségével a nőiességünk, a méltóságunk, a munkahelyi, a baráti és a társas kapcsolataink is teljes értékűen megélhetők, szinte ugyanúgy, mint a vizeletvesztést megelőző időkben.

Erre még visszatérünk, de előtte fontos tisztáznunk, hogy melyik típusú inkontinenciával van dolgunk. Létezik stressz inkontinencia, sürgősségi (urge) vagy késztetéses, túlfolyásos, reflex és kevert típusú. Egy kicsit mindegyik más, a közös nevező az akaratlan – vagyis nem irányítható – vizeletvesztés. Ennek mértéke változó, a napi néhány csepptől a folyamatos szivárgásig. Épp úgy okozhatja a várandósság alatt meglazult gátizom, mint a menopauza, de lehet stroke, cukorbetegség, elhízás vagy egyes húgyúti fertőzések kísérőjelensége. Vagyis eléggé szerteágazóak az okok és maga a probléma jellege is. Magyarországon minden tízedik nőt, összesen félmillió embert érint igazoltan. A kutatók még nem ismerik a jelenség minden részletét, de azért kétségbeesésre nincs ok.

 

Mit tehetünk?

 

Konzultáljunk orvosunkkal! Kerüljük az olyan ételek és italok fogyasztását, amelyek ingerlik a hólyagot, és növelik a vizeletszivárgás esélyét – ilyen például a kávé, az alkohol, illetve a savas ételek, például a citrusfélék, de – és ez gyakori tévhit – a folyadékra akkor is szükségünk van, ha az inkontinencia is jelen van az életünkben. Ha nem iszunk elég vizet, veséink és hólyagunk sem tudnak megfelelően működni. Az ajánlott másfél liternyi mennyiséget érdemes napközben elosztva, nem pedig az esti órákban elfogyasztani. Az alkohol és a koffeintartalmú italok vízhajtó hatásúak, így hozzájárulhatnak a gyakori vizeléshez és vizeletszivárgáshoz. A tapasztalat az, hogy a Kegel-gyakorlatok hatékonyan segítenek pl. a gátizom megerősítésében.

 

Vizelettartási és vizeletvesztési problémák esetén a TENA Lady Pants különlegesen diszkrét női fehérnemű-pelenkanadrágok biztonságot adnak, megfelelő életminőséget garantálnak, és hatékony védelmet jelentenek a vizeletszivárgással és a kellemetlen szagokkal szemben. A vizelettartási problémával élőknek készült nőies bugyik többféle színben és méretben kaphatók, így számos ruhaneműhöz és alkalomra viselhetők. Ideális megoldás vizelettartási problémával élő hölgyeknek korosztálytól függetlenül. A fehérnemű-pelenkanadrágok külsőre nagyon hasonlatosak a hagyományos alsóneműkhöz, puha, lágy anyaguknak köszönhetően még a tapintásuk is alsóneműére emlékeztet. A szabásminta egy hivatásos fehérnemű-tervező műhely munkáját dicséri, így a TENA Lady Pants minden részletében nőies termék, elegáns és divatos viselet.

Eddig „csak” a külsőségekről beszéltünk, a lényeg azonban belül rejlik: a TENA Lady Pants inkontinencia fehérnemű termékei komoly nedvszívómaggal rendelkeznek. Hivatalosan középsúlyos, de súlyos inkontinencia felfogására is alkalmasak. Egy teljes hólyagürítést is biztonsággal felszívnak, és éjszaka sincs gond: egy hagyományos betétnél oldalt fekvés esetén előfordulhat oldal irányú szivárgás, ha a csepegésnél nagyobb mennyiségű vizeletvesztés (elfolyás jelentkezik) és nem tökéletesen, szorosan testhez simuló fehérneműben viselik. Ezzel szemben a TENA Lady Pants-szel elkerülhetők az éjszakai kellemetlenségek is. A TENA Lady Pants inkontinencia fehérnemű olyan gumírozással készül, hogy oldalt fekvő helyzetben is szépen besimul a combrésznél (a légáteresztő mikrorugalmas anyag követi a test vonalát, így nem túl szorosan – de biztosan illeszkedik) vagyis oldalirányú szivárgás helyes méretválasztás esetén nem jelentkezik. Ez utóbbi, mármint a méretválasztás éppolyan fontos, mint egy hagyományos fehérneműnél. A TENA Lady Pants inkontinencia fehérnemű egyszerűen használható termék; a hátulján jól látható jelöléssel tüntették fel, hogyan kell megfelelően viselni. Egyszerűen belebújunk, aztán levesszük, mint egy normál fehérneműt, vagy az oldalvarrások mentén egy könnyed mozdulattal széttéphetjük az eltávolításhoz.

 

Az inkontinencia kéretlen vendég, de nem szükségszerű, hogy megváltoztassuk az életmódunkat, és a nőiességünkről sem kell lemondanunk. Nem kell lemondanunk sem a kirándulásokról, sem a háromórás moziélményekről, de – hogy ne csak kellemes tevékenységet említsünk, mondjuk – a többórás, véget nem érő munkahelyi meetingek sem jelenthetnek problémát. Hozzon bármit is az élet, a TENA Lady Pants inkontinencia fehérnemű a helyén lesz, és nem engedi, hogy kizökkenjünk az életünkből.

 

(x) A cikk megjelenését az Essity Hungary Kft. támogatta.

La femme La femme cikke 2023. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.