POSTMODERN JUKEBOX
A ma slágerei klasszikus stílusban, látványos show kíséretében. Ez a Postmodern Jukebox sikerének receptje. Hamarosan Budapesten!
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
ACTIMOVE
Az emberi test páratlan, tökéletes műalkotás, nincs hozzá fogható. Ha jól bánunk vele, hosszú évtizedeken keresztül szolgál bennünket....
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
A FÉRFI, AKI TETSZIK NEKÜNK
Kevin Costner
UTAZÁS
Mark Twain szerint Isten először megteremtette Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot.
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
WHISKY
A whisky a világ egyik legnépszerűbb röviditala, amely egyszerre életérzés, szimbólum és a kemény munka gyümölcse.
SZÉPSÉG
Az agyagos arcpakolástól a rozmaringos hajápolóig se szeri, se száma a világ különböző pontjain élő nők szépségápolási fortélyainak....
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
A legendás Ziegler ostya története az ötvenes években kezdődött. A harmadik generációs családi vállalkozás ma már sokkal többről szól.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
CUKRÁSZDÁK
Gazdag cukrászörökség és hagyomány jellemzi ezeket a helyeket, ahol a modern szemlélet találkozik a kiváló minőségű alapanyagokkal.
GYŐZTESEK ÉS VESZTESEK
Olyanok ők ketten, mint Arany Jánosnál Péter és Pál: nemigen jó barátok. Ámde kénytelenek elviselni egymást.
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
KULTÚRA
Benjamin Franklin meztelenül töltötte a reggeleket. Marcel Proust ópiummal és croissant-nal kezdte a napot.
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
Művészeti főmunkatárs
televíziós műsorvezető
újságíró