EGÉSZSÉG
A munkát és a pihenést is lehetetlenné teszi a kínzó fájdalom. Több módszer is segít a tünetek csökkentésében.
GASZTRONÓMIA
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
PRIVATE BANKING
Folyamatosan változnak a trendek a befektetési termékek piacán, ma már egyre többen választják szívesen a fenntartható alapokat.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
A legendás Ziegler ostya története az ötvenes években kezdődött. A harmadik generációs családi vállalkozás ma már sokkal többről szól.
GASZTRO
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
KEREKASZTAL
Zétényi Lili olyan emberekkel beszélgetett, akik életüket a gasztronómiára tették fel.
PÁRKAPCSOLAT
Valóban létezik az az ember, aki lelkileg most és mindörökké kiegészít minket, vagy mindez csupán városi legenda?
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
RÚZS
Az egyik legősibb és egyben a legkedveltebb szépítőszer: szinte minden retikül mélyén ott lapul.
A THAI KONYHA
Tom kha gai, pad thai, kókusztejes curry, marhahús saláta, ragacsos rizs, mangó, licsi, papaya. Rabul ejtő finomságok!
LISSZABON
Ha a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara nem volt elég, a szürke novemberi hangulat helyett válasszuk Portugáliát!
UTAZÁS
Ahol minden pillanat személyre szabott, a kényelem és luxus nem extra, hanem magától értetődő.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
CUKRÁSZDÁK
Gazdag cukrászörökség és hagyomány jellemzi ezeket a helyeket, ahol a modern szemlélet találkozik a kiváló minőségű alapanyagokkal.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
ACTIMOVE
„Nem vagyok guru, hitelesen csak arról tudok beszámolni, amit én is kipróbáltam és bevált: az Actimove termékei ilyenek.” – mondja Dorottya...
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
Egy harminc éves magyar családi sikertörténet, amelynek termékei szinte minden otthonban megtalálhatók. Anélkül, hogy tudnánk róla.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
zenész, újságíró