GASZTRONÓMIA
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
PRIVATE BANKING
Folyamatosan változnak a trendek a befektetési termékek piacán, ma már egyre többen választják szívesen a fenntartható alapokat.
SZABADBAN
Etxebarri. Bilbaó közelében, az Axpe faluban, egy idilli völgyben található a világnak az az étterme, ahol a grillezést tökélyre...
JÖVŐNK
Smart citykkel, okos otthonokkal, vezető nélküli elektromos autókkal érkezik a mába a holnap.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
GASZTORNÓMIA
Puskás Öcsi után valószínűleg a tokaji bor lesz a második, amiről ismerik a magyarokat a nagyvilágban!
UTAZÁS
A fények koraősszel a legszebbek, és már a nyári vakációzók tömege is hazatért.
PÁRKAPCSOLAT
Valóban létezik az az ember, aki lelkileg most és mindörökké kiegészít minket, vagy mindez csupán városi legenda?
INTERJÚ BUCSI RÉKÁVAL
Milyen körülmények között gyúl ki, tetőzik és alszik ki a szerelem egy földtől távoli, számunkra eddig ismeretlen helyen?
KEREKASZTAL
Zétényi Lili olyan emberekkel beszélgetett, akik életüket a gasztronómiára tették fel.
A legenda szerint Isten, amikor a földet és a vizet kettéválasztotta, az örmény hegyek csúcsán állt.
CLEAN EATING
Állítólag jó hatással van nem csupán az egészségünkre, hanem a környezetünkre is. De vajon hogyan működik, és a mi a sikerének titka?
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
A THAI KONYHA
Tom kha gai, pad thai, kókusztejes curry, marhahús saláta, ragacsos rizs, mangó, licsi, papaya. Rabul ejtő finomságok!
Van egy hely Katarban, ahol minden titkot ismernek a hosszú és egészséges élethez. Megtaláltuk!
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
divatszakértő, blogger
televíziós műsorvezető