GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
RÚZS
Az egyik legősibb és egyben a legkedveltebb szépítőszer: szinte minden retikül mélyén ott lapul.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Tudni kell elengedni a céget, de előtte számos kérdésre őszintén kell tudni feleletet adni.
ÉDES NAPOK
A hétvégén a főváros legszebb pontján a legfinomabb csokoládékat majszolhatjuk!
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
EGÉSZSÉG
A munkát és a pihenést is lehetetlenné teszi a kínzó fájdalom. Több módszer is segít a tünetek csökkentésében.
INTERJÚ GÖRÖG ZITÁVAL
Színésznő szeretett volna lenni, de modell és műsorvezető lett, majd vámpírhercegnőként tűnt fel a pesti földalattin - egy filmben.
GASZTRONÓMIA
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
UTAZÁS
A My Arbor nem csak egy szálloda – ez egy tree hotel, ahol eggyé válhatunk a természettel, miközben páratlan vendéglátásban van részünk.
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
Mark Twain szerint Isten először megteremtette Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot.
DIÉTA
Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma...
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
Generációkon átívelő családi álom a marcipánrózsától a világhírig.
PARFÜM
Amikor magunkra fújjuk kedvenc parfümünket, eszünkbe sem jut, kinek köszönhetjük az illatvarázst. Hát persze, hogy híres nőknek!
NORVÉGIA
Kevés ország van a Földön, amely olyan páratlan természeti csodákkal büszkélkedhet, mint Norvégia.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
KONCERT
A Bin-Jip öt hónap koncertszünet után tér vissza a színpadra. A legújabb formációikat a Trafóban hallhatjuk február 11-én.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró