EMIRATES
Az Emirates a világ egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága a húsvétot különleges meglepetésekkel köszönti a fedélzeten és a kiemelt...
GASZTRONÓMIA
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
UTAZÁS
Foltos malacok, kék likőr, színes házak, pálmafák és persze a végtelen tenger.
GASZTRO
Mi kell ahhoz, hogy a világ legdrágább sonkája az asztalra kerüljön?
AZ IMAGINE DRAGONS BUDAPESTEN
Januárban a magyar közönség ismét élőben hallhatja a slágerlisták legújabb kedvencét, az Imagine Dragons együttest!(x)
A SORSFAKTOR
„A tehetség mindent megtanul, a zseni mindent tud.” Goethe megállapítása hiába vált szállóigévé, még mindig bajban vagyunk, ha ezt a tudást időben...
SZÉPSÉG
Az agyagos arcpakolástól a rozmaringos hajápolóig se szeri, se száma a világ különböző pontjain élő nők szépségápolási fortélyainak....
INTERJÚ BUCSI RÉKÁVAL
Milyen körülmények között gyúl ki, tetőzik és alszik ki a szerelem egy földtől távoli, számunkra eddig ismeretlen helyen?
LÉLEKTAN
Minden álom egyéni, egyedi, a megfejtésre nincs általános recept.
Sokféle módja lehet Afrika megismerésének, de aligha van biztonságosabb és pompásabb út, mint Namíbián keresztül elindulni a fekete kontinens...
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Mark Twain szerint Isten először megteremtette Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot.
KULTÚRA
Benjamin Franklin meztelenül töltötte a reggeleket. Marcel Proust ópiummal és croissant-nal kezdte a napot.
KOZMETIKUMOK SAJÁT KEZŰLEG
Egyre divatosabb dolog, hogy kozmetikumainkat saját kezűleg készítjük el. Mit tudnak az otthon kevert szépségápolási szerek?
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
zenész, újságíró