ACTIMOVE
„Masszázsterapeuta vagyok. Két kezelés között is van egy jól bevált eszköz, amit a vendégeimnek ajánlok.” Ismerd meg Gréta történetét....
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Tudni kell elengedni a céget, de előtte számos kérdésre őszintén kell tudni feleletet adni.
INTERJÚ BUCSI RÉKÁVAL
Milyen körülmények között gyúl ki, tetőzik és alszik ki a szerelem egy földtől távoli, számunkra eddig ismeretlen helyen?
UTAZÁS
Mark Twain szerint Isten először megteremtette Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
Sokféle módja lehet Afrika megismerésének, de aligha van biztonságosabb és pompásabb út, mint Namíbián keresztül elindulni a fekete kontinens...
SZÉPSÉG
Az agyagos arcpakolástól a rozmaringos hajápolóig se szeri, se száma a világ különböző pontjain élő nők szépségápolási fortélyainak....
LÉLEKTAN
Minden álom egyéni, egyedi, a megfejtésre nincs általános recept.
POSTMODERN JUKEBOX
A ma slágerei klasszikus stílusban, látványos show kíséretében. Ez a Postmodern Jukebox sikerének receptje. Hamarosan Budapesten!
GASZTRONÓMIA
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
Foltos malacok, kék likőr, színes házak, pálmafák és persze a végtelen tenger.
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
SZABADBAN
Etxebarri. Bilbaó közelében, az Axpe faluban, egy idilli völgyben található a világnak az az étterme, ahol a grillezést tökélyre...
Egy jó szempillaspirál csodákra képes, ezt mindenki tudja. De vajon mióta ismerjük csábos tekintetet varázsoló hatását?
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
művészeti vezető
újságíró
divatszakértő, blogger