"Egy 26 éves pincérnő, Molly Bloom lett a legnagyobb hollywoodi sztárok pókerpartijainak háziasszonya. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A pókerhercegnő

Egy 26 éves pincérnő, Molly Bloom lett a legnagyobb hollywoodi sztárok pókerpartijainak háziasszonya.

A fényűző élet, a híres barátok után elkerülhetetlen volt a bukás: csak hogy felálljon, és mindent újrakezdjen. Aprócska termet, modellalkat, csábosan vágott szem és fényes, fekete hajzuhatag: Molly Bloom sokkal inkább hasonlít hollywoodi sztárra, mint egy bűnözőre. Ő volt a hollywoodi pókerhercegnő, aki ismerte a híresség gyengeségeit, és évente négymillió dollárral lett gazdagabb, mielőtt belekeveredett az orosz maffia zavaros ügyleteibe, és az FBI romba döntötte csillogó-villogó világát. Talán emiatt lett olyan A kategóriás színészek kedvence, mint például Leonardo DiCaprio és Ben Affleck, akik közül sokan személyiségük kevésbé ismert, sötét oldalát is megmutatták.

 

 

Ügyes kislány

 

A pókerjátszmák helyszíne eredetileg a hírhedt Los Angeles-i Viper Room egyik hátsó terme volt, ahol hatalmas összegek cseréltek gazdát. 2004-ben, első pókerestjén Molly Bloom még alig volt 22 éves, és nem volt más dolga, mint hogy koktélokat szolgáljon fel a játékosoknak. Háromezer dollár borravalót keresett, amit lélegzetelállító dizájner ruhákra költött. Később főnöke, akit önéletrajzában Reardonnak nevez, megengedte neki, hogy felügyelje a játékot. A partikat ezután villákban és Los Angeles-i luxushotelekben tartották, ahol olykor akár negyedmillió dollárral is emelték a tétet. A játék őrületes volt: hatalmas összegek forogtak az asztalon. Molly eleinte bűntudatot érzett. „Nekik ez szórakozás volt, de ennyi pénz sok kevésbé szerencsés ember életét változtathatta volna meg. Én is ott voltam velük, hasznot húztam a minden képzeletet felülmúló pénzekből.”

 

Kezdetben annyit tett félre, hogy biztonságban legyen, ha beüt a krach. Később egyre több pénzt költött, s ez úgy hatott rá, mint a drog. Gyerekkorában szülei gondoskodtak arról, hogy mindene meglegyen, de ez mindig csak a legszükségesebb dolgokra korlátozódott. Hirtelen lett pénze, bankkártyája, és bármit megvehetett, amit akart. A Beverly Hills-i Rodeo Drive-on és a New York-i Ötödik sugárút elegáns üzleteiben vásárolt. Bentley-t vezetett, magánrepülővel utazott, volt

MOLLY BLOOM
"Bentley-t vezetett, magánrepülővel utazott, sofőrje, személyzete volt, nyaranta 100 ezer dolláros nyaralót bérelt."
sofőrje, személyzete, nyaranta 100 ezer dolláros nyaralót bérelt a Hamptonsban és Malibun. „Nem volt valami tartalmas élet, de jó buli volt − emlékszik vissza. − A legtöbb barátnőm a barátjától kapta meg ugyanezt, én élveztem, hogy mindent egyedül értem el.”

 

Prémiumkategóriás barátok

 

Barátai között tudhatta Hollywood legcsillogóbb sztárjait. Így Ben Afflecket, akit nagyon kedvesnek, udvariasnak, okosnak, viccesnek talált. Olyasvalakinek, akiért rajongani lehet. Egyszer magával hozta barátját, a „barátságos, közvetlen, őszinte” Matt Damont is.

 

A teljes cikk a La femme 2015. tavaszi számában olvasható.

Iván Viktória Iván Viktória cikke 2015. április
címkék:
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.