"A csodagyerekként indult és ma is csodaként emlegetett hegedűművész, Vadim Repin a Magyar Virtuózokkal áll színpadra jövő február 2-án."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Hegedűs csoda a Müpában

A csodagyerekként indult és ma is csodaként emlegetett hegedűművész, Vadim Repin a Magyar Virtuózokkal áll színpadra jövő február 2-án.

A hihetetlen tehetség, Vadim Repin ötévesen kezdett hegedülni, 11 évesen nyerte első zenei díját, s már gyermekként önálló esteket adott. 18 éves, amikor a legrangosabbnak tartott brüsszeli Erzsébet Királynő Versenyen első helyezést ért el, s ezzel a verseny történetének legfiatalabb győztese lett. A nemzetközi zenei életben azóta is a legmagasabban jegyzett hegedűművészek közt emlegetik Repint, aki ezúttal a Magyar Virtuózokkal mutatkozik be, a Müpában.

 

 

A Magyar Virtuózok Kamarazenekart 1988-ban alapította Szenthelyi Miklós hegedűművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a főiskolán végzett fiatal tehetséges tanítványaiból. Az együttes alakulása óta igen sikeres külföldi pályafutást mondhat magáénak, jártak már többek között Olaszországban, Németországban, Portugáliában, Dél-Koreában és az Amerikai Egyesült Államokban is. A Magyar Virtuózok az elmúlt években a legtöbbször fellépő kamarazenekarrá fejlődött hazánkban.

 

A februári koncerten Repin Max Bruch g-moll hegedűversenyét adja elő, továbbá hallhatjuk W. A. Mozart több művét Alexander Negrin vezénylésével. Elhangzik majd a Figaró házassága nyitánya, az A-dúr, valamint a  g-moll szimfónia is.

 

A koncert után a Meet&Greet jegyet vásárolók találkozhatnak is a művésszel, illetve az est karmesterével, Alexander Negrinnel. Jegyek kaphatók: www.concertbudapest.com oldalon

La femme La femme cikke 2015. december
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.