"Egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus előadása után ismét a lovaké a főszerep a Papp László Budapest Sportarénában."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Lovasbemutató és színház egyben

Egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus előadása után ismét a lovaké a főszerep a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Auditórium Hungaricum segítségével megvalósuló Andalúz Fiesta című lovas látványszínházi előadás tökéletesen kiképzett andalúz lovakkal, földön és levegőben érzéki flamencót lejtő táncosnőkkel és hajmeresztő akrobatamutatványokat remekel. Világújdonságként a programot ezúttal rendkívüli elemek és exkluzív magyar fellépők egészítik ki, hogy a közönségnek maradandó élményben legyen része.

 

 

Az autentikus, tradíciókat mai napig ápoló királyi lovasiskola nagy ívű produkcióját a szervezők igyekeztek  hazai oldalról is méltóképpen kiegészíteni. Sztárvendégként lép fel a Kossuth-díjas Miklósa Erika, aki ezért az alkalomért ül lóra, és lóháton érkezik, hogy Carmen szerepét alakítsa a lovas színházi show-ban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Attila operaénekes lesz. Georges Bizet operájának zenei aláfestéséről Déri András vezényletében élő szimfonikus zenekar gondoskodik. A lovas színházi előadás további magyar fellépői között szerepel a Koltai Polett vezette nyolc gyönyörű fekete paripával bemutatott dámalovas karusszel, Szegedi Gábor fogathajtó világbajnok pedig négylovas hintóval hajt majd az Aréna küzdőterére.

 

Az előző évhez hasonlóan a színházi előadás után a vendégek részt vehetnek a műsort követő fogathajtó világbajnokságon, ahol a sport legjobb fogathajtói versenyében gyönyörködhetnek.

 

A káprázatos látványszínházi bemutatót 2017. december 2-án 19 órakor, valamint december 3-án 17 órakor tekintheti meg a magyar közönség a Papp László Budapest Sportarénában.

La femme La femme cikke 2017. október
címkék:
Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.