"Világsztárok találkozóhelye lesz idén Budapest. A Live Nation eddig 45 sztár fellépését jelentett be."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Örülhetnek a zenerajongók

Világsztárok találkozóhelye lesz idén Budapest. A Live Nation eddig 45 sztár fellépését jelentett be.

Koncertekkel teli év volt a tavalyi, a nemzetközi sztárok pedig szinte naponta váltották egymást hazai színpadokon. Csak a Live Nation – a világ egyik legnagyobb koncertszervezője – révén tavaly összesen 77 produkció érkezett hazánkba: a klubkoncertektől a több tízezres stadionbulikig, a metal zenekaroktól kezdve az experimentális elektronikán át az operáig, szinte minden műfaj képviseltette magát. Itt volt a Maneskin, a Mötley Crüe a Def Leppard társaságában, a Bring Me The Horizon, Machine Gun Kelly, Louis Tomlinson, Robbie Williams, Michael Bublé, Roger Waters, 50 Cent, a Depeche Mode, dupla teltházas koncertet adott a Rammstein és a Pantera, valamint teltházas koncerten játszott a Puskás Sportarénában a Guns N’Roses is.

Idén legendák térnek vissza, és olyan előadók is érkeznek, akik korábban még nem jártak Magyarországon. 16 év után ismét Budapesten játszik a Coldplay – három teltházas koncertet adnak a Puskás Arénában a Music Of The Spheres elnevezésű turnéjukkal. Tavasszal igazi sztárdömping vár ránk: márciusban a Budapest Arénában lép fel az összetéveszthetetlen hangú LP, a koreai indie-rock sztárcsapat, a The Rose, a Depeche Mode tavalyi, nagysikerű stadionbulija után ezúttal az MVM Dome-ban ad randevút a rajongóknak. Tavasszal láthatjuk a Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars minden bizonnyal lehengerlő show-ját, valamint Slash és Myles Kennedy csapatát is. A nyár sem lesz majd unalmas, hiszen olyan előadók érkeznek hozzánk, mint a 17-szeres Grammy-díjas Sting, a világ egyik legzseniálisabb rockshowját produkáló Tool, valamint Lenny Kravitz, a The Dead South, a Five Finger Death Punch, új szólólemezével turnézik Bruce Dickinson és Corey Taylor, Rod Stewart pedig utolsó koncertkörútján a magyar közönségtől is elbúcsúszik egy fergeteges slágerparádéval.

Idén nemcsak külföldi előadók, de hazai csapatok különleges koncertjei is szerepelnek a Live Nation repertoárjában. Áprilisban a Carson Coma ötödik születésnapját ünnepli egy teljes egészében körbejárható színpadon adott koncerten az MVM Dome-ban, júniusban pedig a Halott Pénz eddigi leglátványosabb show-jának lehetünk tanúi a zenekar 20. jubileumán, a Puskás Arénában.

 

Mindeközben klubkoncertekből sem lesz hiány: idén is több tucatra készülhetünk, köztünk olyan fellépőkkel, akik a jövő nagyszínpados előadói lehetnek, mint a Call Me Karizma, a Yonaka, a Normandie vagy éppen a Giant Rooks, de több közönségkedvenc is várható, mint például a Guano Apes. A keményebb műfajok rajongóinak is lesz bőven miből válogatnia, hiszen már biztosan tombolhatunk idén a Persefone, a Decapitated, a Suicide Silence, a Born of Osiris és a Dirthy Honey bulijára is.

 

A gazdag zenei év Alessandra, a fiatal svéd-olasz eurovíziós csillag első hazai fellépésével és a Nothing But Thieves koncertjével kezdődik. Szintén februárban láthatjuk a világhírű Cirque du Soleil társulat lenyűgöző akrobatikus mutatványokat felmutató OVO előadását, amelyet a nagy érdeklődésre való tekintettel 6 alkalommal is előadnak az MVM Dome-ban.

 

És még csak most kezdődik az év! A teljes koncertkínálat és jegyek elérhetők a www.livenation.hu oldalon.

La femme La femme cikke 2024. január
címkék:
Budapest | Koncert | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.