"Új Juliette Binoche film a Titanic Filmfesztiválon."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Szerelemre kattintva

Új Juliette Binoche film a Titanic Filmfesztiválon.

Az idei Titanic Filmfesztivál programját színesíti a Szerelemre kattintva című francia romantikus dráma, amelyben Claire (Juliette Binoche) az ötvenes évei elején járó irodalom professzor egy szerelmi csalódás után exe profilját böngészve meglátja lakótársa, Alex (Francois Civil) képét. Hogy kapcsolatba kerülhessen a jóképű fiatal sráccal, új profilt hoz létre, és megteremti a 24 éves Clarát.

Az első lájkból hosszú üzenetváltások, majd telefonok lesznek, és személyes találkozás nélkül is szenvedélyes szerelem alakul ki mindkettejükben. Claire egy pszichológusnak (Nicole Garcia) meséli el facebook alteregója történetét, a harcot Clarával, a másik profiljával. Hazugság, csalás, manipuláció és szerelem: ezekből az összetevőkből szövődik a dráma narratívájának izgalmas labirintusa. A több nézőpontból elmesélt történet sok aktuális kérdést vet fel a közösségi média és az identitás összefüggéseivel kapcsolatban.

 

„Claire több arca lehetővé tette számomra olyan összetett fogalmak felfedezését, mint a vágy, a fiatalság elvesztésének félelme és a képzelet ereje. Általa megértettem, hogyan lehetséges létrehozni egy egész világot, amelyért élünk és azt is, hogy mindeközben ez fojtogató is. Amikor úgy tűnik, minden széthullott, Claire képes mégis visszatérni az életbe. Nekem legalábbis ezt mondja a film.” – nyilatkozta Juliette Binoche, majd hozzátette, hogy a szerep sokat segített neki abban, hogy a saját öregedésével meg tudjon békülni.

A film november 7-étől feliratos és szinkronizált változatban is látható lesz a hazai mozikban.

La femme La femme cikke 2019. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.