"A bécsi Staatsoper után a Magyar Állami Operaház stratégiai partnere és elkötelezett támogatója lett a Raiffeisen Bank."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Operaház: új stratégiai partner

A bécsi Staatsoper után a Magyar Állami Operaház stratégiai partnere és elkötelezett támogatója lett a Raiffeisen Bank.

A támogatói szerződést a Magyar Nemzeti Balettintézet ifjúsági előadásának premierjét megelőzően írták alá a két intézmény vezetői. „A Raiffeisen Bank számára ez az együttműködés egy jelentős mérföldkő. Nemzetközi szinten – Ausztria mellett, a bécsi Opera partnereként – egyre több országban jelenünk meg a kultúra és a művészetek elkötelezett támogatójaként. A kiváló színvonalú művészet iránt Magyarországon is egyre nagyobb az igény, ezért is nagy öröm, hogy a Magyar Állami Operaház stratégiai partnereként színvonalas produkciók létrejöttét segíthetjük” – mondta az aláírás alkalmából Yalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

Yalcinkaya Veronika és Ókovács Szilveszter (Fotó: Nagy Attila)

 

„Létszükséglet, hogy legyenek olyan vállalatok, amelyek nem a megtérülést vizsgálva, hanem a kulturális misszió társadalmi hatása miatt döntenek a támogatás mellett. Az OPERA szponzorainak köre, az OperaKlub tagjai egytől egyig kiegészítik az állami költségvetést, így tudunk az alap feladatokon túlmutató előadásokat és programokat is megvalósítani. Hálásan köszönjük, hogy céljaik megvalósításában mostantól a Raiffeisen Bank stratégiai partnerségét is élvezhetjük” – hallhattuk az ünnepélyes aláíráskor dr. Ókovács Szilveszter főigazgatótól.

 

A magyar pénzügyi szféra csaknem négy évtizede meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjeként a Raiffesein Bank a támogatási szerződés aláírásával a Magyar Állami Operaház olyan stratégiai partnereihez csatlakozik, mint az Axiál, a BMW, a Herendi Porcelánmanufaktúra, az MTVA és az MVM.

La femme La femme cikke 2024. június
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.