"A Crystal Cruises nem csak luxus utazási kínálatáról híres, hanem páratlan szépségű hajóiról. Budapesten tartották legújabb hajójuk névadó ünnepségét."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Luxushajó premier Budapesten

A Crystal Cruises nem csak luxus utazási kínálatáról híres, hanem páratlan szépségű hajóiról. Budapesten tartották legújabb hajójuk névadó ünnepségét.

Aflotta legújabb tagja, a Crystal Ravel ünnepélyes névadóját nem véletlenül Budapesten rendezték. A magyar fővárosnak kiemelt szerepe lesz a hajó útvonalában: rendszeresen érkezik utasaival az Akadémia melletti kikötőbe. Mitöbb, a Crystal Ravel kapitánya, Szilágyi Ferenc is magyar.

 

A folyami hajózás legújabb ékkövén 106 vendég élvezheti a gondtalan pihenést, kényelmükről 68 fős személyzet gondoskodik. A fedélzeten a megszokott méreteknél jóval tágasabb és kényelmesebb lakosztályok állnak az utazók rendelkezésére. Különösen igaz ez a két 47 négyzetméteres Penthouse, illetve a 70 négyzetméteres Crystal Suite esetében. Valamennyi teljes értékű fürdőszobával, gardróbbal és úgynevezett „king size” méretű franciaággyal rendelkezik. A lakosztályhoz szobainas jár, aki ha úgy kívánjuk bőröndjeink fáradtságos ki- és bepakolását is elvégzi helyettünk.

A Crystal Suite kategóriájában is páratlan

 

A Crystal Ravel lakosztályai és közösségi terei nem csak tágasak, hanem az ötcsillagos szállodákban megszokott eleganciát és kényelmet nyújtják. Az üvegmennyezetnek és a teljes felületű panorámaablakoknak köszönhetően fényárban úszó Pálma Udvar (Palm Court) minden bizonnyal a vendégek kedvelt közösségi tere lesz, ahonnan minden irányban tökéletes kilátás nyílik az útvonalon fekvő európai városokra és az út közbeni dunai panorámára. A nézelődést megunó vendégek igénybe vehetik a hajó szépség és egészség szolgáltatásait, fitnesztermét vagy könyvtárát. A legfelső fedélzeten napozóágyak, és – a hidak alatti áthaladáshoz szükség esetén padlóba süllyedő – bár áll rendelkezésre, ahol a mixerek készséggel készítik el kedvenc koktélunkat. Ez is benne foglaltatik az árban. Ha belefáradunk a naplementébe, megnézhetjük óriásképernyőn a legújabb mozifilmeket.

A Palm Court csupa üveg felületei

 

A hajó Waterside étterme valódi fine-dining élményt ígér, ahol a nemzetközi fogások mellett az útvonal országainak ízei is megjelenik a kínálatban. A Budapestre érkező vendégek így akár már a hajón megismerkedhetnek a halászlé vagy a gulyás magyaros ízvilágával, amelyet helyi beszállítóktól vásárolt, helyben termesztett alapanyagokból készítenek. A séf állítása szerint a homáron és az osztrigán kívül mindent helyi piacokról, illetve forrásból szereznek be. Az étterem mellett a hajón egy kávézó is helyet kapott (Bistro Ravel), a The Pantry önkiszolgáló bárjában a nap huszonnégy órájában snackek, teák, kávék, borok és alkoholmentes frissítők állnak a vendégek rendelkezésére. Ezekért sem kell külön fizetni. A Crystal Ravel elegáns különterme (The Vintage Room) hétfogásos borvacsorák helyszíne, de privát eseményekre, fogadásokra is igénybe vehető.

 

Minden jegyár magába foglalja az all inclusive ellátást, amely alatt nem csak az étkezéseket és a teljes italválasztékot kell érteni, hanem az útvonal kikötővárosaiban szervezett fakultatív kirándulásokat és programokat is. Utunk során ingyenes vezeték nélküli internetelérés áll rendelkezésünkre, valamint külön térítés nélkül a kétirányú reptéri transzfer. A Crystal Ravel dunai és rajnai útvonalakon hajózik, érintve többek között Budapestet, Bázelt, Bécset és Nürnberget. Ha kíváncsiak vagyunk, merre jár éppen, a Crystal Ravel állandó élő webkamerás közvetítésébe (itt) bármikor belenézhetünk.

 

Bővebb információkkal, jegyvásárlási lehetőséggel a Crystal Cruises magyarországi vezérképviselete áll rendelkezésre: Tengerjáró Kft. Mail: info@rccl.hu Telefon: +36 (1) 235 0402

La femme La femme cikke 2018. július
címkék:
Crystal Cruises | Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.