UTAZÁS
Michel Roth egyike napjaink legnépszerűbb francia sztrárséfjeinek. Konyháját most már repülés közben is élvezhetjük. (x)
A KÜTYÜK SZENVEDÉLYE
Önvizsgálat a Szilícium-völgyben: Mennyi időt töltünk kedvenc kütyüjeinkkel? És mennyit legkedvesebb ismerőseinkkel?
AVAGY: MI A RUHÁD VALÓDI ÁRA?
Ruhát veszünk, ha megjön a fizetés, ha nagy ünnepre, tárgyalásra készülünk, ha váratlanul esti programunk lesz, és természetesen külön ruha kell...
GERBEAUD 160
160. születésnapját ünnepeli idén a hazai kávéházkultúra legismertebb szereplője, a Gerbeaud.
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
GASZTRONÓMIA
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
GASZTRO
Történetének talán legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei rendezvény május 16-19. között, a Millenárison.
Nem loptam el a Qatar jelmondatát, de ha akarnék, sem tudnék más címet találni, mert az utunk valóban ötcsillagos volt, minden szempontból.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
A török konyha éppoly sokszínű és izgalmas, mint az ország leglátogatottabb városa, Isztambul.
GIANNI
Gianni Annoni, gyerekkorról, Magyarországról, gasztronómiáról és jövőről, ahogy eddig még soha.
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró