INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
KÁVÉ
A Nestlé Nespresso S.A. május 2-án hivatalosan is megnyitotta harmadik Nespresso Boutique-ját az Arena Plazában.(x)
A kávéimádók nagyobb figyelmet szentelnek szenvedélyük tárgyának, mint valaha.(x)
Ha Ázsiában igyekszünk a legjobb kávé nyomára bukkanni, Indiánál és Indonéziánál nem kell messzebbre menni.(x)
INTERJÚ BARNA ÁDÁMMAL
Letisztult konyháját különleges vidéki szellemiség járja át. Barna Ádám séffel a Nespresso Atelier kapcsán beszélgettünk.(x)
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
INTERJÚ ZSÉDÁVAL
A tudatosság nem csupán a pályafutásán vonul végig, hanem a magánéletében is megmutatkozik.(x)
A NESPRESSO ÉLETÉRZÉS RUHAKÖLTEMÉNYBEN
Az Elysian által megálmodott kreáció különleges, és bebizonyítja, hogy az újrahasznosítás nemcsak fontos, hanem élvezetes is lehet.(x)
RISTRETTO
Az olasz életérzés minden eleganciája egyetlen kávéscsészében. (x)
DIVAT
A sokszínű India, valamint a Nespresso indiai kapszulája, az Indriya ihlette az Elysian első kollekcióját. (x)
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
UTAZÁS
Kapama - a legnagyobb családi tulajdonban lévő dél-afrikai magánrezervátum.
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
CHERCHEZ LA FEMME
Az élet édes oldala és egy barnahajú nő kissé kesernyés emléke…
NESPRESSO
Talleyrand szerint a kávé „fekete, mint az ördög, forró, akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem”.(x)
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava. (x)
CIOCCOROSSO
Itt születtem, itt töltöttem életem nagy részét, és bárhol legyek a nagyvilágban, mindig örömmel térek ide vissza.
GASZTRONÓMIA
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
zenész, újságíró
újságíró