"A megfelelő bankszámla kiválasztása mellett egyre fontosabb, hogy milyen gyorsan intézheti vállalkozása pénzügyeit. (x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Helyezze új alapokra vállalkozása pénzügyeit, online bankszámlanyitással!

A megfelelő bankszámla kiválasztása mellett egyre fontosabb, hogy milyen gyorsan intézheti vállalkozása pénzügyeit. (x)

Érdemes olyan bankot választani, ahol már az első lépést, a számla megnyitását is online intézheti. A Raiffeisen Bank az online számlanyitási szolgáltatást egyéni vállalkozók, és elsőként cégek részére is biztosítja.  

 

A hazai piacon sok bank kínál különféle számla- és egyéb szolgáltatásokat kisvállalkozók részére. A vállalkozók számára fontos, hogy a bankszámlához tartozó szolgáltatásokat, azok díjait, valamint a 0 Ft-os vagy kedvezményes díjtételeit könnyen át tudják tekinteni, és pénzügyeiket gyorsan és egyszerűen, akár online is intézhessék.

Az alábbi ajánlatban például sok, a vállalkozók számára segítséget nyújtó 0 Ft-os lehetőséget biztosítanak, mint például:

 • 12 hónapig díjmentes számlavezetést biztosítanak vállalkozásának, ha 2022. március 31-ig nyit új vállalkozói számlát.
 • Fontos, hogy a 0 Ft számlavezetési díj meghatározott feltételek teljesítése esetén később is ingyenes maradhat, akár korlátlan ideig! Ezek a feltételek egyszerűen teljesíthetők, amennyiben a vállalkozás méretének megfelelő csomagot választanak ki.
 • 6 hónapig korlátlan számú kedvezményes bankon kívüli elektronikus forint átutalást biztosítanak vállalkozásának, ha 2022. március 31-ig megnyitja új vállalkozói számláját
 • a számla online, a bankfiók meglátogatása nélkül is megnyitható, egyéni vállalkozók és elsőként cégek részére is
 • de aki jobban szereti a személyes ügyintézést, ahhoz kérésre házhoz mennek a bank
  KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT
  Az első évben ingyenes Mastercard Business bankkártya a vállalkozásoknak.
  munkatársai, akik szívesen segítenek a megfelelő számlacsomag kiválasztásában
 • a napi pénzügyek internetes vagy mobilbanki alkalmazáson keresztül, vagy akár videobankár segítségével is könnyen, gyorsan elintézhetők
 • első évben a Mastercard Business bankkártyát is ingyenesen kapják a vállalkozások
 • a bank költséghatékony QR-kódos fizetési megoldást is biztosít, amely akár saját mobilkészülékre is telepíthető, a bevétel pedig azonnal megérkezik

Kíváncsi arra, melyik bank ajánlatáról van szó, többet szeretne tudni? Kattintson ide, és új kisvállalkozói bankszámláját akár online, személyes ügyintézés nélkül is megnyithatja.

La femme La femme cikke 2022. március
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.