UTAZÁS
A Gótikus negyed peremén, a lenyűgöző barcelonai kikötőre néző patinás épületben találjuk a The Serras Luxury Boutique Hotelt.(x)
GASZTRONÓMIA
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
Az Adriai-tenger horvát partszakasza csipkézett partvonalával minden alkalommal ugyanolyan lenyűgöző látvány, mint először. (x)
Hófehér, lisztfinomságú homok, és a kék ezernyi árnyalata ameddig csak a szem ellát.
A megújult Le Grand Bellevue eleganciája méltó a patinás hotel hírnevéhez. Nagy múltú butikhotel kifinomult ízléssel.
Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük...
Gstaad a luxus, a diszkréció és a tökéletes kiszolgálás szinonimája a svájci Alpokban; egy gyöngyszem a hegyek között.
JAMES BOND
Valójában senki sem ismeri. A technikai csodák, az alkohol és a flegmaság csak a show része, a hidegvér csak álca.
Michel Roth egyike napjaink legnépszerűbb francia sztrárséfjeinek. Konyháját most már repülés közben is élvezhetjük. (x)
ÉSZAKI VENDÉGEK
Az északi országokban Szent Iván az év legkiemelkedőbb napja, nemzeti ünnep, amelyet áthat a bűbáj és a varázslat.
A dél-tiroli hegyvidék fenséges csúcsaival, illatos fenyveseivel és kristálytiszta levegőjével a megtestesült természetközeli luxus.
FILM
A film és a gasztronómia sokszor kéz a kézben járnak. Lássunk néhány híres gasztropillanatot a filmek világából.
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
KARÁCSONY
Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk.
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
televíziós műsorvezető
újságíró
művészeti vezető
író, újságíró