FESZTIVÁL AJÁNLÓ
A nyár legjobban várt fesztiváljai nem csupán a zene, de a művészet és a gasztronómia szerelmeseinek is tartogatnak meglepetéseket 2016-ban.
GASZTRONÓMIA
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
STRANDOK
A fővárosból indulva akár egy órán belül élvezhetjük a természetes vizek közelségét.
CIVIDALE DEL FRIULI
Aquileia és a Dolomitok után Cividale del Friuli a 3. hely Friuli Venezia Giulia tartományban, amely az Unesco világörökségéhez tartozik.
UTAZÁS
A Symphony of the Seas olyan, akár egy úszó város, amely lenyűgöző méreteivel, és sokszínű úti céljaival éltre szóló kalandot kínál utazóinak....
MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
GASZTRO
Vasárnapi ebéd, gábli, Sunday Brunch – azaz hogyan kényeztessük gyomrunkat és családunkat a hétvégén?
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
Művészeti főmunkatárs
televíziós műsorvezető