FESZTIVÁL AJÁNLÓ
A nyár legjobban várt fesztiváljai nem csupán a zene, de a művészet és a gasztronómia szerelmeseinek is tartogatnak meglepetéseket 2016-ban.
SZÍNHÁZ
Július 5-én kezdődik és július 15-ig tart a gyulai Shakespeare Fesztivál, amely az idén egy mű köré szerveződik.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
JAMES BOND
Valójában senki sem ismeri. A technikai csodák, az alkohol és a flegmaság csak a show része, a hidegvér csak álca.
GASZTRONÓMIA
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
FESZTIVÁL
Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
LISSZABON
Ha a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara nem volt elég, a szürke novemberi hangulat helyett válasszuk Portugáliát!
UTAZÁS
Lyon Franciaország egyik legnagyobb városa, kulturális, tudományos és gasztronómiai központ, de történelmi óvárosa is gyönyörű.
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
VÁSÁR
Karácsony a kastélyban? Vagy inkább a szecessziós palotában? Karácsonyi hangulat két csodálatos épületben, iparművészek között.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
Idén nemzetközi sztárok színesítik a Gastroblues Fesztivál programját.
RENDEZVÉNY
Közép-Európa egyik legjelentősebb kommunikációs konferenciájának gasztronómiai kínálata idén a zero waste koncepcióra épül. (x)
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
főszerkesztő