GASZTRONÓMIA
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
Székelykáposzta vagy Sacher-torta zöldségekből? A nyers vegán étrend hívei szerint nem csak salátát ehet az, aki ezt a módszert választja!
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
FESZTIVÁL AJÁNLÓ
A nyár legjobban várt fesztiváljai nem csupán a zene, de a művészet és a gasztronómia szerelmeseinek is tartogatnak meglepetéseket 2016-ban.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
AUSZTRIA
Nyugalom, romantika vagy épp családi kalandok lenyűgöző alpesi környezetben, téli sportok és sokszínű gasztronómia: ez Tirol!
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
FRANCIAORSZÁG
Sajthegyek, „csíkos pizsamás” udvarházak, fekete-fehér tehenek valószínűtlenül zöld réteken.
FESZTIVÁL
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
GASZTRO
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
JULIE DELPY
Intellektuális szerzői filmekről egyes kritikusai szerint hisztérikus komédiákra váltott. Julie Delpy, ezúttal Berlinből.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
DESIGN
Novembertől a megszokottnál sűrűbben, minden vasárnap jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP.
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
JAMES BOND
Valójában senki sem ismeri. A technikai csodák, az alkohol és a flegmaság csak a show része, a hidegvér csak álca.
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
Talleyrand, francia filozófus szerint a kávé „fekete, mint az ördög, forró akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem”.
A már–már feledésbe merült magyarországi szarvasgombakultusz felélesztése a célja az idei, január végi gödöllői szarvasgomba...
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
író, újságíró