JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
UTAZÁS
Gstaad a luxus, a diszkréció és a tökéletes kiszolgálás szinonimája a svájci Alpokban; egy gyöngyszem a hegyek között.
GASZTRONÓMIA
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Mintha díszletek között sétálnánk az isztriai település óvárosának színes, kacskaringós, középkort idéző utcácskáin.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
GASZTRO
Történetének talán legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei rendezvény május 16-19. között, a Millenárison.
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
UTAZÁS A MESÉBE
Szeretnél egy helyben állva kétszer napfelkeltét nézni? Kétszáz éves vízimalom kerekéről lezuhanó vízsugárban zuhanyozni?
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
Svájc olasz anyanyelvű kantonjában, Ticinóban igazi mediterrán hangulat fogadja az utazókat.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
televíziós műsorvezető
újságíró
művészeti vezető